30 Marzec 2015 19:29:00
Zdjęcia użytkowników
WataPLbn szafran29
Ilosć albumów: 1721, Ilosć zdjęć: 6663

Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

[A] ANDI [on] 30-03-2015 14:46

misha [off] 30-03-2015 09:44
@jonowaty Moja Mama ma takie w clio PHI Smile

Kujtek [off] 30-03-2015 02:22
milas92, daj telefon żeby mi przyjechali i zabrali na złom

milas92 [off] 30-03-2015 02:10
Kujtek, w czym pomóc Pfft

Kujtek [off] 30-03-2015 01:23
kurna mać 1.8 mi się zachciało

misiek_Pt [off] 29-03-2015 23:42
PaveleK_, tak

PaveleK_ [off] 29-03-2015 22:50
Panowie, jaki gwint mają śruby kół w R19 16v? M12x1.5 ?

gielab0019 [on] 29-03-2015 17:10
jonowaty, istnieją koleś ma takie w Ibizie Grin

jonowaty [off] 29-03-2015 16:37
http://olx.pl/ofe.
..840f9e8e48
Rotfl Grin nie myślałem, że takie alusy istnieją naprawdę ! Grin na radzieckich zdjęciach takie tylko widywałem Grin

arczycho [off] 28-03-2015 17:00
LooKaTy, no proszę kto stare śmieci odwiedził Grin


Porządku pilnują
PROSZĘ PISAĆ JEDYNIE W SPRAWACH DOTYCZĄCYCH KLUBU I STRONY.
OD SPRAW TECHNICZNYCH JEST FORUM.

only - założyciel klubu
Playazka - główny administrator, UWAGA z nowych numerów gg nie dochodzą do mnie wiadomości!
mati_ - administrator
Krzychup - administrator
Szabelka - administrator
ANDI, ANDI - administrator, sprawy i problemy techniczne związane z obsługą forum

Nawigacja
Logowanie/Rejestracja


     ::   Przypomnij haslo :: Zarejestruj sie
Najbliższe spoty
Lp.DataWojewództwoMiastoMiejsceDyskusja
126.06.2015 10:00ogólnopolskiOSiR Wawrzkowizna k/BełchatowaOgólnopolski Zlot Renault 2015Zobacz

Zobacz temat
Renault19.pl » FORUM TECHNICZNE » Wyposażenie elektryczne
 Drukuj temat
Brak ogrzewania 
wandalia9393
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 20-02-2012 21:33
Awatar


Postów: 448

Data rejestracji: 16.01.2012 20:15
Skąd: -

Witam was mam problem a mianowicie nie działa mi wgl ogrzewanie w samochodzie myślałem że to wiatrak mi padł wymieniłem i dalej nic ;/. Rozebrałem panel nawiewu i wydaje sie że jest wszystko ok co to może być?

/nazywaj tematy po ludzku następnym razem a nie ogólnikowo
maestro

Edytowane przez maestro dnia 21-02-2012 07:23
Jak się nie ma co się pragnie... to się kradnie co popadnie Grin

Moje auto: Renault 19, Phase II, 1993r., benzyna, F3N-L742 (1721/90KM), hatchback 3d
 
danielb1986
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 20-02-2012 21:43
Awatar


Postów: 1982

Data rejestracji: 09.04.2010 11:30
Skąd: lubuskie
Skwierzyna

Mateusz nie napisałeś że wiatrak wcale się nie kręci ... nowy wentylator jest ode mnie w 100% sprawny ale nie wiadomo czy panel nawiewu jest ok i czy instalacja nie dostała w dup.. . Tak jak sugeruje sprawdź bezpiecznik jak nie to panel nawiewu do sprawdzenia miernikiem czy dochodzi do niego 12V i czy masa jest ok .

If you don't live for something ,
you will die for nothing.

Moje auto: Renault Megane Coupe 1998/147km, benzyna, 185800km
 
maestro
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 21-02-2012 07:23
Moderator Awatar

Klubowicz #0082

Postów: 42186

Data rejestracji: 20.06.2005 19:34
Skąd: łódzkie
Łask

Nie działa ogrzewanie czy wentylator sie nie kreci?

Słabi ludzie szukają zemsty, silni - wybaczają, a inteligentni ignorują.

Moje auto: Renault Laguna II, Phase II, 2005r., benzyna+LPG, (2946/207KM), grandtour, 180000km
Moje auto: Renault Laguna II, Phase II, 2005r., benzyna, (1998/170KM), grandtour, 174000km
 
wandalia9393
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 21-02-2012 07:57
Awatar


Postów: 448

Data rejestracji: 16.01.2012 20:15
Skąd: -

wentylator wgl nie kręci

Jak się nie ma co się pragnie... to się kradnie co popadnie Grin

Moje auto: Renault 19, Phase II, 1993r., benzyna, F3N-L742 (1721/90KM), hatchback 3d
 
Przejdź do forum: